סדנאות כתיבה יוצרת בדרום הארץ

מתחילים לכתוב. היום.

שמי נבו ואני מזמין אותך לסדנת כתיבה ללא עלות.

הסדנה הקרובה תתקיים
ביום שני הקרוב, ה-21 לאפריל
בשעה 19:00 בערב.
להרשמה מהירה לוחצים כאן

סדנאות כתיבה יוצרת בדרום הארץ – חולמים על היום בו תכתבו ספר? ספר ילדים, רומן היסטורי או אולי ספר הרפתקאות, אין זה משנה באיזה ז'אנר אתם רוצים להתנסות, אתם בוודאי מרגישים שעדיין אינכם בשלים לעשות את הצעד הראשון לבד.

סדנאות הכתיבה היוצרת, הן דרך נפלאה ללמוד ולקבל כלים והכשרה מעשית מטובי המורים והסופרים בארץ בפורמטים שונים ומגוונים.

לפניכם מספר אפשרויות שריכזנו עבורכם:

סדנאות הכתיבה של נבו רוזי

סדנאות הכתיבה שלי נערכות מספר שנים כבר בגרסה מקוונת, המאפשרת לכל מי שרוצה להתעסק בכתיבה להתחבר מכל מקום ובכל זמן.

במהלך הסדנאות אנו מתעסקים בסודות הכתיבה המתארת, בכתיבת דיאלוגים משכנעים, בהבנת מושג הקונפליקט, וברכישת כלים פרקטיים ליצירת עלילה מרתקת.

כמו כן, אנו מתמקדים בצד המנטלי של הכתיבה – יצירת חלון זמן קבוע לכתיבה ביומן, יצירת סביבת כתיבה מעוררת השראה, והבנה ברורה של המטרה שבכתיבה.

לכתוב פרא – עם גבי ניצן | סדנת כתיבה חווייתית באשרם במדבר

סדנת כתיבה חווייתית במדבר. הזמנה לסוף שבוע קסום בהנחייתו של איש מיוחד, שמטרתה חיפוש הקול האישי הפראי והייחודי של כל אחד מהמשתתפים בסדנה. תהליך שהופך את הכותב מאומן לאמן. בסוף השבוע יתרגלו תרגילים שמטרתם שחרור הכתיבה מכבלי השיפוטיות והמגבלות אליהן התרגלו. כך ייפתח לפני המשתתף מרחב פנימי עמוק שיאפשר לו לכתוב באופן חופשי. במהלך הסדנה יכתבו המשתתפים טקסטים, אותם גם ישתפו, גבי ניצן יחלוק מניסיונו וחוויותיו.

עמית שמיר – מסע כתיבה – צוקים

תסריטאית, ובמאית המתגוררת בצוקים, מנחת קבוצות העצמה באמצעות סרטים, מלווה כותבים מקצועיים, ומתחילים בראשית דרכם.

קיימת אפשרות גם לסדנת כתיבה.

אישי/זוגי/קבוצתי.

סוף שבוע חווייתי במצוקי דרגות  בהנחיית אורלי סיגל

סדנאות כתיבה יוצרת בדרום הארץ

ריטריט כתיבה בנופי ים המלח

מחברת רבי-המכר: "ועכשיו אהבה", "בוא", וניסוים פתוחים", פסיכולוגית ארגונית, ומנחה כבר 21 שנים. מלמדת בבית הספר של נבו אשכול ואורית גדלי, ובסדנאות לסופרים.

הריטריט כולל: ארוחות מפנקות, מתחם ממוזג, פינות כתיבה לכתיבה ושיחה עם המדבר והים, טיול כתיבה משותף, תרגילי כתיבה מונחים.

הסדנאות המתקיימות בדרום הארץ, קל וחומר אותן סדנאות הממוקמות בקיבוצים ובמושבים מרוחקים ומבודדים, הן בעלות ניחוח מיוחד של מיסטיקה וקסם מדברי אשר לא קיים במקומות אחרים, וזה יופיין וייחודן, אפשר לחוש את השפעות המדבר והאקלים, וכן את השפעותיהם של הטבע הצמחייה, בעלי החיים, והנחלים הזורמים. כל אלה משפיעים על כתיבתנו, בין אם בחרתם בסדנת כתיבה בת שבוע או מפגש חד-פעמי בים-המלח או במצפה רמון.

אם ברצונך להתייעץ איתי, לשאול שאלות, או לשתף במסע הכתיבה שלך…
לפניך שלוש דרכים נפלאות:
1. אני מקיים סדנאות כתיבה ללא עלות, ובסוף כל סדנה מתקיים סשן שאלות ותשובות.
נרשמים ומצטרפים אליי חינם בלחיצה כאן.

2. מזמין אותך להירשם לאתגר חמישה ימי הכתיבה (100% מתנה כמובן) – בכל יום אתגר כתיבה חדש אצלך במייל.
3. אני גם מעביר תהליכי ליווי נפלאים עבור כותבים אמיצים. מדי חודש אני בוחר כותב/ת אחד, שיעברו תהליך ליווי אישי בן שלושה חודשים. לבדיקת התאמתך לתהליך הליווי לוחצים כאן.

נ.ב.
בונוס קטן: ניתן להירשם כאן לניוזלטר ולקבל תרגילי כתיבה וטיפים מדי שבוע.

בינתיים, מזמין אותך לצפות בפרק ה-100 החגיגי של הפודקאסט, עם אורח מיוחד:

תיבת ההפתעות לכותבים אמיצים:
ימים
שעות
דקות
שניות

היי, כאן נבו. אני מזמין אותך חינם לסדנת הכתיבה שלי בשידור חי...

סדנה ללא עלות!
יום שני הקרוב, ה-21 לאפריל
בשעה 19:00:

* הסדנה תתקיים בשידור חי דרך האינטרנט.
* הקישור האישי לשידור יישלח במייל מיד לאחר הרשמתך.